Canon CL-511
Tonery, cartridge, náplně pro inkoustové tiskárny - Canon - inkoustové Typ cartridge/toner: cartridge Provedení výrobku: červená barva, modrá barva, žlutá barva Canon Cartridge CL511 ChromaLife Pack pro Canon Pixma iP2700 Canon Pixma MP 240... více »
od 380 Kč
- Pozitivní (21) |
- Kritické (2) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
- Mám multifunkční tiskárnu Canon,ke které jsou tyto náplně předepsané.Jen jednou jsem použil náplň neoriginální (víckrát bych to neudělal !!) tiskárna ztratí funkce kontroly,tisk (barevnost není jako z originálu) prostě má se použít to co tam výrobce doporučuje.
- cena by mohla být nižší
Jak jsem již psal výše,mám tiskárnu,jejíž výrobce tento produkt doporučuje.
Práce s produktem respektive výměna je velmi jednoduchá.
Z vlastní zkušenosti doporučuji do multifunkčních tiskáren,používat výrobcem doporučené !! Ušetříte si tak dost problémů.Např.při použití jiných náplní ztrácíte kontrolu nad zbývajícím množstvím náplní atd.
Při použití originálních náplní,tiskárna pracuje tak jak má a není žádný problém s kontrolou.
Koupě je to velmi dobrá,jen cena by mohla být o něco nižší.
- Dobrá cennová nabídka
- Proti tomuto výrobku nemám žádné výhrady
Tento produkt jsem si vybral protože jsem s tímto výrobkem spokojen jak po stránce finanční tak rychlostí dodání.
S tímto produktem mám zkušenost protože v tiskárně pracuje správnym způsobem tak jak je k tomu určený.
- do tiskárny CANON MP 250 kupuji zásadně originál inkoust
- překvapilo mne, jak rychle jsem jej spotřebovala
Levnější tiskárna má drahý provoz. Potřebovala jsem ale urgentně řešit situaci tisku a tisk kvalitou vyhovuje. Nyní pečlivě vážím co tisknout a co ne - např. pracovní věci tisknu v práci.
- malé rozměry,
- kvalitní výrobek,
- dobrá cena
výrobek je kvalitní,
jsem s ním velice spokojena, má spostu možností
používám ho dost často,
mám jej po ruce
určitě bych ho doporučila ostatním
protože je kvalitní
budu sledovat další nabídky a jistě si koupím další výrobky
Zobrazuji 1 - 23 ze 23 recenzí