Canon PGI-5BK
Tonery, cartridge, náplně pro inkoustové tiskárny - Canon - inkoustové Obsah náplně : 26 ml černá (Black)Označení : PGI-5BK, PGI5BK, PGI 5 BKSouvisející zboží : PGI-5BK , CLI-8BK , CLI-8C , CLI-8M , CLI-8Y , CLI-8PM , CLI-8PC Originální náplň... více »
od 72 Kč
- Kritické (2) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
- Funguje
- Snad by jen mohla bát levnější, ale u barevných cartridge je to horší
Produkt jsem si vybral, protože jsem předtím koupil tiskárnu Canon, po rozčarování z HP, takže mi teď nic jiného nezbývá. Zkoušel jsem ušetřit nákupem neoriginální cartridge také s čipem, zasychala hlava, musel jsem je vyhodit, naštěstí se to po výměně za originální zlepšilo. Tiskne dobře.
- Vysoká kvalita
- Skvělý tisk fotek
- Přijatelná cena
- Vůbec nic
Velice kvalitní náplň do tiskárny od firmy Canon jsme kupovali do té doby, dokud jsme doma nepřešli na multi funkční zařízení, také od firmy Canon, pouze s laserovým tiskem i skenováním. Tyto náplně byly k dostání pouze v několika málo kamenných obchodech a tak jsme se rozhodli je začít nakupovat přes internet, což bylo ve finále levnější, časově méně náročné a mnohem pohodlnější. Barva je černá, což neocení lidé, kteří chtějí tisknou barevné obrázky, ale černobílé fotky vypadají na lepším papíře naprosto skvěle ! Veškeré dokumenty nevynechávají ani kousek, vše je rovnoměrné a vypadá to opravdu profesionálně. Kvalita je prostě znát, barvu mohu doporučit, zároveň mějte vždy doma jednu rezervní, když dojde a budete právě potřebovat tisknout, uvidíte, jak se Vám bude hodit ;)
- kvalita
Dovoluji si důrazně nesouhlasit s předchozími recenzemi, které tvrdí, že pro běžný tisk postačí i neoriginální náplně. Originál je pro mne záruka kvality a především barvostálosti u fotografií. Nerad bych byl překvapen, až po čase otevřu album a najdu jen vybledlé obrázky s několika málo obrysy. Osobně jsem vyzkoušel, co se stane při použití neoriginálních, nebo dokonce znovu plněných náplní. Fotografie do roka začaly blednout, jen jsem vlastně znehodnotil drahý fotopapír. Navíc neoriginál není vhodní ani pro tisk dokumentů, protože může zanášet tiskové hlavy. jedna tiskárna už šla kvůli přeplňovaným náplním na hraní dětem. Nejsem tak bohatý, abych si mohl co rok kupovat novou tiskárnu. Originál je prostě originál. navíc pokud se podíváte na obsah těchto náplní, je často vyšší než jiné nepatrně levnější náplně. Není náplň jako náplň...
- zcela vystačí tato neoriginální kazeta
- cenově výrazně výhodnější než originál náplň (srovnatelná s orginálem)
26 ml neoriginální tisková kazeta pro tiskárny Canon např.: iP3300/iP350/iP4200/iP4300/iP4500/iP5200/iP5200RiP5300/iX4000/iX5000/MP500/MP510/MP520/MP530/MP600/MP6005/MP610/MP800R/MP810/MP830.
Při koupi tiskových kazet si dejte pozor na to, že například Canon Pixma MP520 potřebuje, aby kazeta obsahovala čip.
Osobně si vystačím s neoriginálními náplněmi, které s čipem bývají o více než třetinu levnější. Kvalitou jsou na tom ale zcela srovnatelné.
Zobrazuji 1 - 22 ze 22 recenzí